Luonnollista kauneuden ja kehon hoitoa

LUONNOLLISEN EI TARVITSE TARKOITTAA TYLSÄÄ

Arjen kemikaalit

Arkemme on täynnä kemikaaleja. Joitain vuosia sitten, olin myös itse autuaan tietämätön, miten kaikki käyttämäni kodin ja kehon tuotteet vaikuttavat terveyteeni ja mielen hyvinvointiini, luonnon kuormittamisesta puhumattakaan. Vasta fyysisen kehon sairastumisen myötä aloin tutkia aihetta lisää, löytääkseni tien takaisin kohti hyvinvointia ja terveyttä. Yhtäkkiä ymmärsin, että arjen haastavat kemikaalit kuormittavat kehoamme, mm. suolistoamme, vaikuttaen näin mielen- ja fyysisen kehon terveyteen. Eli vaikka kuinka optimoisimme hyviä asioita elämäämme, jos altistamme kehomme koko ajan haastaville kemikaaleille voi tasapainon löytäminen olla todella vaikeaa.

Arjen kemikaalit saastuttavat ilmaa yhtä paljon kuin autot ja aiheuttavat erilaisia vakavia sairauksia, allergioita sekä sekoittavat mm. hormonitoimintaamme. Ongelma on, että kemikaaleista tiedetään liian vähän. Tällä hetkellä markkinoilla on yli 300 000 kemikaalia eikä kaikkien yhdisteiden turvallisuutta voida täysin taata. Lopulliset vaikutukset terveyteen selviävät vasta myöhemmin. On hyvä muistaa, että kemikaalien kaikki terveysvaikutukset esimerkiksi hormonitoimintaamme eivät näy heti vaan vasta myöhemmin. On jo todettu, että jotkut kemikaalit haittaavat lisääntymistä ja hormonitoimintaa, lisäksi osa kemikaaleista voi aiheuttaa lihavuutta, käytöshäiriöitä, astmaa ja vieläkin vakavampia sairauksia. Joidenkin kemikaalien on havaittu tutkimuksissa vaikuttavan lasten kehitykseen ja immuunijärjestelmään. Kemikaalit kulkeutuvat meihin kolmea reittiä: ihon, ravinnon ja hengitysilman kautta. Jos herättyään käy suihkussa ja käyttää shampoota, hoitoainetta sekä pesuainetta, laittaa dödöä, pesee hampaat, rasvaa ihon, meikkaa ja suihkuttaa hiuslakkaa, tulee jo heti päivän ensimmäisen valveillaolotunnin aikana altistuneeksi melkoiselle määrälle kemikaaleja. Keskivertoihminen käyttää 6-20 kosmetiikkatuotetta päivässä, mikä tarkoittaa tuhansia erilaisia kemikaaleja. Esimerkiksi yhdessä kosmetiikkatuotteessa voi olla useita kymmeniä kemikaaleja, joten todellakin omilla valinnoillaan voi saada jo paljon hyvää muutosta aikaan.

Luonnollisen ei tarvitse tarkoittaa tylsää, haljua ja näkymätöntä. Luonnolliset vaihtoehdot korostavat meidän kauneutta ja saavat meidät hehkumaan! Jos annamme kehollemme luonnollisia eväitä toimia ja loistaa, tulemme saamaan kiitoksen syvemmin ja vahvemmin kuin koskaan.

Young Living ja kauneus

Young Livingillä on valmiita tuotteita kauneudenhoitoon. Heidän oma Savvy-mineraalimeikkisarja, kukkaisvedet, rasvat, huulirasvat, hammashygieniatuotteet, dödöt tai shampoot ovat osa luonnollista kauneudenhoitoa. Heidän matkassaan on helppoa ja turvallista lähteä muuttamaan kauneudenhoitotuotteita lempeään suuntaan. Voit luottaa siihen, että juuri puhtaus ja luonnollisuus on Young Livingin kaikkien tuotteiden kantava ajatus ja voima.

Eteeriset öljyt ovat upea tapa hoitaa kauneuttasi. Young Livingin lähes kaikkien tuotteiden pohjalla on eteeriset öljyt. Öljyjen voima vaikkapa ihonhoidossa on ihan mieletön. Tee lasipulloon V6-kasviöljystä sekä muutamasta tipasta esim. Frankincense eteeristä öljyä oma kasvoöljy ja tunnet nuoruuden salaisuuden ihollasi! Itselläni öljyjen ottaminen ihonhoitoon on poistanut pintakuivuuden sekä rasvaisuuden. Lisäksi kukkaisveden/hydrosolin suihkuttelu aamuin-illoin kasvoille öljyn alle, on upea tapa ravita ja kosteuttaa ihoa.

Eteeriset öljyt ovat luontoäidin aarteita meille kaikille

Eteeriset öljyt ovat ns. ”kasvin verta”, satoja tai jopa tuhansia kertoja vahvempia kuin itse yrtti. Yrttilääkintä on yhtä vanhaa kuin itse ihminen ja lääketiedekin on perustunut osaltaan fytoterapiaan eli yrttilääkintään. Ihmeellisintä näissä pienissä öljypulloissa on se voima, millä ne pystyvät tuomaan hyvinvointia niin henkisellä, fyysisellä kuin psyykkiselläkin tasolla.

Luonnon aarreaitta on aina kiehtonut minua ja kemikaaliton koti oli se viimeisin motivaationi lähtiessäni lopulta hakemaan tietoa ja opiskelemaan eteerisistä öljyistä & aromaterapiasta Yhdysvaltalaiseen Aromahead Institute –kouluun. Valmistuminen häämöttää vuoden 2019 aikana.

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää


parallax background
YOU HAVE TWO HOMES: EARTH & YOUR BODY. TAKE CARE OF THEM