Lempeän Voiman Leeni <3

MUKANA MATKALLASI

Olen tehnyt tietoista henkistä tutkiskelumatkaa itseni kanssa yli 20 vuotta, olematta vielä kuitenkaan lähelläkään valmista. Pidän itseäni kanssakulkijanasi ja tästä matkasta & mahdollisuudesta olen mitä suurimmin kiitollinen joka päivä.


Olen kolunnut paljon kirjoja, kursseja, retriittejä sekä koulutuksia joista olen imenyt tietoa & ymmärrystä itseeni. Suurin opettajani on kuitenkin ollut itse elämä!
 Sen tarjoamat valot sekä varjot ovat muokanneet minua eniten siihen mitä tänä päivänä olen. Parisuhteet, sairastumiset, työelämässä loppuunpalaminen, ystävyys- sekä perhesuhteet ja lasten syntymät ovat olleet suuria opettajiani. Kiitos niistä kaikista <3

Opiskellessani erilaisia hoitomuotoja ei mikään niistä tuntunut omalta ennen kuin pääsin Markku Backmanin ja Marleena Karlssonin oppiin ja shamanismin pariin. Shamanismi ja Shamanic Healing olivat suuria avaajiani. Shamanic Healing on luonnonkansojen viisautta sisältämä hoitomuoto, jolla pyritään vaikuttamaan ihmisen kehon muistiin ja siellä oleviin tunteisiin. Nämä Markulta saamani eväät kulkevat edelleen mukanani ja shamanistinen maailma & luontoyhteys ovat voimakkaasti läsnä hoitotyössäni edelleen. Näistä opeista, elämäni kokemuksista sekä ohjauksesta on vuosien saatossa muokkautunut minun oma tapani auttaa juuri sinua. Nämä elementit näkyvät myös meditaatioilloissani.

Markun jälkeen löysin itseni ja energiani Isoisä Rainbow Eaglen tavasta elää ja toimia. Rainbow on Amerikan intiaaneja ja hänen lempeä mutta suurta viisautta henkivä läsnäolonsa on ollut minulle merkittävä avaaja matkallani. Sitä matkaa jatkan kiitollisena edelleen <3

Ota yhteyttä niin jutellaan


parallax background
I DIDN'T REALIZE WHO I WAS UNTIL I STOPPED BEING WHO I WASN'T