Lempeän Voiman Leeni <3

MUKANA MATKALLASI

Olen tehnyt tietoista henkistä tutkiskelumatkaa itseni kanssa yli 20 vuotta, olematta vielä kuitenkaan lähelläkään valmista. Pidän itseäni kanssakulkijanasi ja tästä matkasta & mahdollisuudesta olen mitä suurimmin kiitollinen joka päivä.
 Alkuvuodesta olen valmistumassa Aromahead instituutista, "aromatherapy certification" -ohjelmasta ja syksyllä 2020 aloitin kasvupolun Tommy Hellsten -instituutissa.

Olen kolunnut paljon kirjoja, kursseja, retriittejä sekä koulutuksia joista olen imenyt tietoa & ymmärrystä itseeni. Suurin opettajani on kuitenkin ollut itse elämä!
 Sen tarjoamat valot sekä varjot ovat muokanneet minua eniten siihen mitä tänä päivänä olen. Parisuhteet, sairastumiset, työelämässä loppuunpalaminen, ystävyys- sekä perhesuhteet ja lasten syntymät ovat olleet suuria opettajiani. Kiitos niistä kaikista <3

Shamanismi & Luontoyhteys.

”Looking behind I am filled with gratitude,
 looking forward I am filled with vision,
 looking upwards I am filled with strength,
 looking within I discover peace.” Kävin läpi monia henkisen hyvinvoinnin kirjoja, kursseja sekä suuntauksia kun etsin omaa sisäistä totuuttani. Tiesin ja tunsin, että jokaisessa oppimassani asiassa oli totuus mutta ne eivät olleet minun sisimmälleni totta. Sitten vastaani tulivat shamaanirumpu sekä shamanismi. Ensin mieli halusi kovasti vastustaa ja olla kohtaamatta näitä elementtejä, ne tuntuivat jopa ahdistavilta ja pelottaviltakin. Näin jälkikäteen olenkin ymmärtänyt, että se mitä todella vastustat mene rohkeasti kohti, sieltä löydät vastauksen itsellesi johonkin asiaan. Näin kävi myös itselleni, sillä rummusta ja shamanismista löysinkin todella itseni ja sen mitä olin koko elämäni tuntenut. Shamanismi on ikivanhaa alkuperäiskansojen viisautta ja se on syntynyt jo ennen mitään uskontoja tai filosofisia suuntauksia. Sen tärkeimpiä oppeja on kaiken elämän ja luonnon kunnioittaminen ja voimaa haetaan oman sisäisen maailman kautta, ei niinkään ulkopuolelta. Ota yhteyttä jos haluat kuulla ja oppia lisää! ”Regard heaven as your father, Earth as your mother and all things as brothers and sisters”Opiskellessani erilaisia hoitomuotoja ei mikään niistä tuntunut omalta ennen kuin pääsin Markku Backmanin ja Marleena Karlssonin oppiin ja shamanismin pariin. Shamanismi ja Shamanic Healing olivat suuria avaajiani. Shamanic Healing on luonnonkansojen viisautta sisältämä hoitomuoto, jolla pyritään vaikuttamaan ihmisen kehon muistiin ja siellä oleviin tunteisiin. Nämä Markulta saamani eväät kulkevat edelleen mukanani ja shamanistinen maailma & luontoyhteys ovat voimakkaasti läsnä hoitotyössäni edelleen. Näistä opeista, elämäni kokemuksista sekä ohjauksesta on vuosien saatossa muokkautunut minun oma tapani auttaa juuri sinua. Nämä elementit näkyvät myös meditaatioilloissani.

Markun jälkeen löysin itseni ja energiani Isoisä Rainbow Eaglen tavasta elää ja toimia. Rainbow on Amerikan intiaaneja ja hänen lempeä mutta suurta viisautta henkivä läsnäolonsa on ollut minulle merkittävä avaaja matkallani. Sitä matkaa jatkan kiitollisena edelleen <3

Eteeriset öljyt ja aromaterapia

Aromaterapia on tuonut itselleni viimeisten vuosien aikana paljon hyvinvointiin ja puhtaaseen elämäntapaan tarvittavia osia. Eteeriset öljyt sisältävät kasveista saatavaa luonnon parantavaa voimaa. Ne vaikuttavat kehossamme niin henkiseen-, fyysiseen- kuin psyykkiseenkin hyvinvointiin. Tämä monimuotoisuus ei vieläkään lakkaa ihmetyttämästä minua, elämänmittaista hyvinvoinnin matkaajaa. <3
Nenässämme sijaitsevien tuoksusensoreiden kautta tuoksujen eri kokoiset molekyylit vaikuttavat aivojen limbiseen järjestelmään sekä aivokuoreen muutamissa sekunneissa. Noissa osissa aivoja sijaitsevat mm. tahdosta riippumaton toiminta, tunnemaailma, oppiminen sekä hormonaalinen toiminta. Tämä tuo selitystä hieman sille, kuinka aromaterapialla on niin laaja mahdollisuus auttaa kohti hyvinvointia.

Ota yhteyttä niin jutellaan


parallax background
I DIDN'T REALIZE WHO I WAS UNTIL I STOPPED BEING WHO I WASN'T