Puhdas koti

LUONNOLLISESTI & TURVALLISESTI

Arjen kemikaalit

Arkemme on täynnä kemikaaleja. Joitain vuosia sitten, olin myös itse autuaan tietämätön, miten kaikki käyttämäni kodin ja kehon tuotteet vaikuttavat terveyteeni ja mielen hyvinvointiini, luonnon kuormittamisesta puhumattakaan. Vasta fyysisen kehon sairastumisen myötä aloin tutkia aihetta lisää, löytääkseni tien takaisin kohti hyvinvointia ja terveyttä. Yhtäkkiä ymmärsin, että arjen haastavat kemikaalit kuormittavat kehoamme, mm. suolistoamme, vaikuttaen näin mielen- ja fyysisen kehon terveyteen. Eli vaikka kuinka optimoisimme hyviä asioita elämäämme, jos altistamme kehomme koko ajan haastaville kemikaaleille voi tasapainon löytäminen olla todella vaikeaa.

Arjen kemikaalit saastuttavat ilmaa yhtä paljon kuin autot ja aiheuttavat erilaisia vakavia sairauksia, allergioita sekä sekoittavat mm. hormonitoimintaamme. Ongelma on, että kemikaaleista tiedetään liian vähän. Tällä hetkellä markkinoilla on yli 300 000 kemikaalia eikä kaikkien yhdisteiden turvallisuutta voida täysin taata. Lopulliset vaikutukset terveyteen selviävät vasta myöhemmin. On hyvä muistaa, että kemikaalien kaikki terveysvaikutukset esimerkiksi hormonitoimintaamme eivät näy heti vaan vasta myöhemmin. On jo todettu, että jotkut kemikaalit haittaavat lisääntymistä ja hormonitoimintaa, lisäksi osa kemikaaleista voi aiheuttaa lihavuutta, käytöshäiriöitä, astmaa ja vieläkin vakavampia sairauksia. Joidenkin kemikaalien on havaittu tutkimuksissa vaikuttavan lasten kehitykseen ja immuunijärjestelmään.

Kemikaalit kulkeutuvat meihin kolmea reittiä: ihon, ravinnon ja hengitysilman kautta. Jos herättyään käy suihkussa ja käyttää shampoota, hoitoainetta sekä pesuainetta, laittaa dödöä, pesee hampaat, rasvaa ihon, meikkaa ja suihkuttaa hiuslakkaa, tulee jo heti päivän ensimmäisen valveillaolotunnin aikana altistuneeksi melkoiselle määrälle kemikaaleja. Keskivertoihminen käyttää 6-20 kosmetiikkatuotetta päivässä, mikä tarkoittaa tuhansia erilaisia kemikaaleja. Esimerkiksi yhdessä kosmetiikkatuotteessa voi olla useita kymmeniä kemikaaleja, joten todellakin omilla valinnoillaan voi saada jo paljon hyvää muutosta aikaan.

Young Living Theives kodinpuhdistussarja

Thieves- tuotteet ovat 100%:sti luonnonmukaisia ja tehokkaita, kaikkeen kodinpuhdistukseen sopivia tuotteita. Ne eivät sisällä mitään kiistanalaisia ainesosia, ollen silti erittäin tehokkaita ja ihanan tuoksuisia kodin puhdistajia.

Thieves-sarjassa löytyy yksi sopiva tuote niin kaikkeen kodin siivoukseen aina ikkunoista kaikille pinnoille, saunaan kuin lattioillekin. Lisäksi löytyy omat tuotteet pyykinpesuun, astioille ja käsien puhdistukseen. Lisäksi tuotteista saa helposti tehtyä vaikkapa suihkeen kasvisten ja hedelmien pesuun tai sprayn erilaisille pinnoille. Voit lähteä muuttamaan kotia luonnolliseksi yksi tuote kerrallaan ER-ohjelmalla tai ostaa aloituspaketin, jonka avulla saat kaiken tarvitsemasi kerralla ja edullisemmin. Lähden ilolla oppaaksesi tähän maailmaan!

”Kaikki mitä laitat ihollesi pitäisi pystyä syömään”
-Gary Young-

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää


parallax background
YOU HAVE TWO HOMES: EARTH & YOUR BODY. TAKE CARE OF THEM