Pida huolta niistä kaikista rakkaimmista

LUONNOLLISIA TUOTTEITA JA VINKKEJÄ

Eteeriset öljyt ovat mitä upein apu myös lapsi- ja lemmikkiperheissä. Pienten lasten ja lemmikkieläinten kanssa on syytä olla hieman tarkempi ja tehdä lempeämpiä laimennoksia, mutta pelkoon ei ole aihetta. Tärkeintä on, että käytössäsi on oikeasti puhtaat, 100 prosenttiset eteeriset öljyt!

Lapset

Turvallisessa eteeristen öljyjen käytössä on tärkeää valita 100%:sti puhtaat ja aidot eteeriset öljyt. Markkinointi kun voi johtaa meitä tässä harhaan, niin on syytä olla tarkkana. Tunne siis öljysi ja niiden valmistus ja alkuperä. On hyvä muistaa, että alle 6-vuotiaille on omat laimennos- ja käyttösuositukset, 6-12 vuotiaille voi käyttää hivenen vahvempanakin ja tämän jälkeen käyttösuositus on sama kuin aikuisille.

On kuitenkin myös hyvä ymmärtää, että jokainen ihminen ja hänen tilansa on juuri yksilöllinen ja tärkeintä on oppia kuuntelemaan juuri sinun tai lapsesi omaa kehoa. Toisille tuntuu hyvälle joku tietty öljy ja toisille toinen. Kehomme kyllä on niin viisas, että saat siltä vahvistuksen aina kuhunkin hetkeen. Tämä vahvistus voi olla esim. vahva vetovoima jotain öljyä kohtaan. Toisaalta myös vahva vastustus on merkki jostain.

Yksi hyvä nyrkkisääntö laimennussuhteesta lapsille ja muutoin päivittäiseen käyttöön on max. 1% vahvuinen lopputulos. Tämä tarkoittaa 30ml kasviöljyä ja siihen max. 5-6 tippaa eteerisiä öljyjä. Jos käytät aikuiselle esim. johonkin akuuttiin haasteeseen eteerisiä öljyjä muutaman päivän ajan, voi laimennos olla jopa 5-10 % vahva. 


Lemmikit

Lemmikkieläimet ovat oma lajinsa eteeristen öljyjen kanssa touhutessa. Jokainen laji on vielä omanlaisensa, joten kysy lisää apua teidän kotieläinten kanssa öljyilystä omalta Young Living -sponsoriltasi. Tärkeintä on, että eläinten kanssa käytetyt öljyt ovat 100% puhtaita ja luonnollisia. Valitettavan usein näin ei ole ja siksi valintani on Young Living. Eläinten kanssa on tärkeää myös se, että ne pääsevät halutessaan poistumaan öljypullon tai diffuuserin luota toiseen huoneeseen. Meidän perheessä asustaa 2 kissaa sekä koira ja me kaikki nautimme eteeristen öljyjen vaikutuksista. Yleistyksenä sanon, että kissoille käytän öljyjä pääasiassa diffuuserin sekä itseni kautta, sillä kissojen elimistö metaboloi tiettyjä kemikaaleja heikommin. Kissoille välttäisin seuraavia öljyjä: wintergreen, basil, clove, oregano, thyme, tea tree, cinnamon bark, laurus nobilis sekä mountain savory. Lisäksi öljyjen laimentaminen ja vähäisen määrän käyttäminen on erityisen tärkeää kissojen kanssa. Mutta olen havainnut omien kissojeni kautta, että he nauttivat rentouttavien öljyjen vaikutuksesta diffuuserissa ja haketuvat sen lähelle, kun pöhisyttelen heillekin sopivia öljyjä. Koiran kanssa toimin hivenen rennommin, tosin on tärkeä ymmärtää, että heidän hajuaistinsa on ihmisiin verrattuna todella paljon herkempi. Vähemmän on siis enemmän koirien kanssa! Omalle koiralleni on suihkeita sekä ihonhoitojuttuja, joissa käytän öljyjä säännöllisesti. Teen ulkoilusuihkeita eri vuodenajoille ja tarkoituksiin, pesen turkkia, hoidan ihoa ja lisäksi käytän diffuuseria sekä itsessäni olevia öljyjä myös tämän karvaisen kaverin stressin ja mielen hoitoon. Käytän myös tiettyjä Young Livingin ravintolisiä koirani ruuassa hyvin vaikutuksin. Kysy näistäkin lisää sponsoriltasi! Rakastan öljyjä myös lemmikkieni näkökulmasta ajatellen! <3

ps. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää Young Livingin eteerisistä öljyistä ja eläimistä niin aivan paras englanninkielinen kirja siihen on Esseintial oils desk reference for Animals (publishing Life Science) .

Eteeriset öljyt ovat luontoäidin aarteita meille kaikille

Ne ovat ns. ”kasvin verta”, satoja tai jopa tuhansia kertoja vahvempia kuin itse yrtti. Yrttilääkintä on yhtä vanhaa kuin itse ihminen ja lääketiedekin on perustunut osaltaan fytoterapiaan eli yrttilääkintään. Ihmeellisintä näissä pienissä öljypulloissa on se voima, millä ne pystyvät tuomaan hyvinvointia niin henkisellä, fyysisellä kuin psyykkiselläkin tasolla. 
Luonnon aarreaitta on aina kiehtonut minua ja kemikaaliton koti oli se viimeisin motivaationi lähtiessäni lopulta hakemaan tietoa ja opiskelemaan eteerisistä öljyistä & aromaterapiasta Yhdysvaltalaiseen Aromahead Institute –kouluun. Valmistuminen häämöttää vuoden 2019 aikana.

Young LivingYoung Living on 25 vuotta vanha, Yhdysvalloista alkunsa saanut, maailman suurin eteeristen öljyjen tuottaja & myyjä. Yrityksen perustaja, Gary Young halusi omien käyttökokemustensa myötä tuoda jokaisen ihmisen ulottuville mahdollisimman puhtaat ja kemikaalivapaat öljyt, joilla voisimme saada luonnollista tukea ja vahvistusta terveyteemme. Taatakseen puhtauden hän halusi yritykselleen omat farmit, joissa maaperäkin tutkittiin kemikaalijäämien poissulkemiseksi. 50 vuoteen ei farmien maaperässä ole saanut käyttää minkäänlaisia kemikaaleja viljelyssä. Tiedossani ei ole toista öljyvalmistajaa, joka tutkituttaisi myös maaperänsä ja näin ollen takaisin puhtaan kasvatusprosessin.

Young Living eteeriset öljyt olen itse valinnut tuoksuvertailuiden sekä eri yrityksiin tutustumisen kautta. Tuotteiden alkuperä, viljely- ja valmistusprosessi sekä yrityksen siemenestä sinettiin -takuu & eettinen viljely ovat vakuuttaneet minut 100 prosenttisesti. Jos jotain kaadetaan, niin tilalle istutetaan vastaava kasvi, puu tai kukka <3 
Kannattavaa yritystoimintaa voi myös tehdä oikeanlaisella arvopohjalla ja se on yksi syyni valita Young Livinging.


Gary Young sanoi: ”I never make a product for a profit. I make it for a purpose” 
Sydän edellä tehty liiketoiminta myös menestyy <3 ”Kaikki mitä laitat ihollesi pitäisi pystyä syömään” –Gary Young/Young Living-


Olen ilolla & ylpeydellä Young Livingin itsenäinen jälleenmyyjä numerolla 11746319. Jos haluat oppia lisää eteeristen öljyjen mahdollisuuksista ja tutustua Young Livingin öljyihin niin lähden mielelläni oppaaksesi ja tueksesi <3-

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää


parallax background
YOU HAVE TWO HOMES: EARTH & YOUR BODY. TAKE CARE OF THEM