Vuosi 2021
elokuu 18, 2021

Tänään kanavoitu, mukana luonnonelementit: Tuuli, Vesi, Tuli ja Maa sekä Universumi ja Äiti Maa.

Viesteihin haluttiin tuoda Äiti Maan viesti, Esi-isien viesti sekä Voimaeläin tähän maailman hetkeen.

 

”Äiti maan voima muistuttaa meitä harmoniasta, sisäisestä rauhasta kaaoksen keskellä. Tee asioita jotka vahvistavat rauhaa sisälläsi, äläkä anna kaaokselle suurempaa liekkiä. Kaaos tuo hetkissä sinulle tärkeää informaatiota, jonka voit sitten integroida itseesi ja luoda rauhan sylin. On eri asia kieltää totuus, jonka tuntee, kuin luoda rauha sen totuuden ympärille. Kun totuus saavuttaa sinut ja aiheuttaa levottomuutta, pysähdy. Mene luontoon ja hengitä syvään. Näe kaikki kauneus ympärilläsi ja ime tuota totuutta sisääsi. Siinä hetkessä ei ole kaaosta ja se on tärkeä ymmärtää. Kaaos on ulkopuolellasi kunhan pysähdyt. Kuuntele rauhan sylissä sisintäsi ja olet vapaa.”

 

”Esi-isien voimaa. Nyt tarvitsemme sydämen sotureita. Heitä, jotka pelosta huolimatta uskaltavat rakastaa. Rakastaa niin paljon, että tulevat nähdyksi. Rakkauden valo tulee sädehtimään läpi maailman. Jos nyt uskallat tulla näkyväksi sydämesi kanssa on valo valtaava kaikkialle. Ei ole aika antaa pelon ohjata vaan herätellä sisäinen rakkauden soturi. Soturi ei saa voimaansa toisten satuttamisesta tai arvostelusta vaan myötätunnosta ja sisäisestä totuudesta. On aika seistä itsesi ja heidän puolella, jotka eivät vielä sydäntään kuule. Rohkeus ei ole pelottomuutta vaan sitä ettei anna pelon määritellä itseään. Sydäntotuutesi kautta annat voimaa myös heille joilta se vielä uupuu. Olet valon tuoja <3”

 

”Voimaeläin maailmalle tähän hetkeen. Lepakko.
Maailma on käymässä läpi uudelleensyntymää. Tuon prosessin aikana lepakko muistuttaa meitä vaistojemme voimasta, jotta pysymme totuudessamme. Aistit voivat johtaa meitä harhaan siksi sisin ja yhteys sen kautta voimaverkkoon on tie totuuteen. Lepakon voima tuo viestin rauhasta. Kaikki on kuten pitääkin, jotta uudelleensyntyminen on mahdollista. Tärkeää on vain linjata itseään vahvaan sydänyhteyteen joka päivä, jokainen hetki. Tuo linjaus vie totuuden äärelle ja totuus on alati muuttuva. Päästä irti peloista ja vastustuksesta ja antaudu. Olet ulkoisesta kaaoksesta huolimatta turvassa. <3 ”

 

Välittänyt 19.8.2021 ~Gentle Bear~